Kvalitet frem for kvantitet

“Jeg kan godt lide ordnede forhold, og at der er styr på tingene.
Ved Kolbeck Vikar og Rekruttering er det præcist, hvad der er.”

B.E Installationer

Kandidatmatch til kommende økonomichef

B.E Installationer udfører el-installationer, reparationer og service. De er mangemand (faktisk helt op omkring de 100) og har figureret i over 40 år. Vi har hjulpet dem i en lidt atypisk opgave. B.E Installationer søgte en controller og vi hjalp til.

Dantherm

Produktion & lager

Dantherm er førende leverandør af produkter og løsninger til et godt indeklima. De  har mere end 60 års erfaring og benytter sig af Kolbeck Vikar. Vi har haft fornøjelsen af at hjælpe til en 8-10 gange, med flere opgaver i vente. Samarbejdet er super, mener vi.

J-Jensen

Nedrivning

J-Jensen har gennem mange år været med til at sætte høje standarder for nedrivningsbranchen. Deres agenda er lang og de knokler for at differentiere sig ved at have en stærk grøn profil. Kolbeck Vikar hjælper med nedrivningsopgaver i hele landet. De betror os og har gjort det siden 2015. Det er vi stolte af.

NC Nielsen

Køkken og kantine hjælp

Leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner (faktisk landets største). Der skal mad på bordet og service til, for at kunne fastholde den placering.

Derfor hjælper vi ofte i køkkenet – enten med ufaglærte eller faglærte.

Boligselskabet Sct. Jørgen

Ejendomsservice

Boligselskabet har boligafdelinger i Viborg, Silkeborg, Skive og Favrskov Kommune.

Boligselskabet Sct. Jørgen har årligt de sidste 10 år vokset med 400 boliger og er nu blandt landets 10 største boligselskaber. Sådan et vokseværk kræver indimellem lidt hjælp. Derfor assisterer vi med anlægsgartnere, græsslåning, rengøring af trapper m.m.

Hanne N.Poulsen

Indehaver, Hannes rengøring

Jeg har brugt Kolbeck Vikar igennem flere år og jeg synes det er dejligt, at jeg kan få den samme vikar hver gang, samt hvis der er brug for det, selv have muligheden for at komme med en kandidat. Er der behov for det, finder de hurtigt en ny vikar, som

lever op til mine forventninger. Når man som jeg har et enmandsfirma, er det dejligt, at man kan være fleksibel med timerne, så det passer til mit behov. Kolbeck Vikar er nemme at få fat i og de er altid behagelige at snakke med og man får en fin service. Jeg kan kun anbefale alle, at benytte Kolbeck Vikar – til både store og små opgaver.

Brian Maagaard Schjøtler

JS Murerfirma, Medindehaver

“Vi har brugt vikarer fra Kolbeck siden 2019, primært til opgaver som nedbrydning og udfræsning af fuger ved facaderenoveringer.

For JS Murerfirma skaber det stor værdi at bruge vikarer fra Kolbeck, det gør at vi kan bruge vores murer til det de er gode til, og samtidig have mulighed for, at tage ekstra opgaver ind med kort varsel. Den store fleksibilitet og det korte opsigelsesvarsel gør det ekstremt fleksibelt at bruge vikarerne fra Kolbeck, det samme koncept møder vi ikke ved andre vikarbureauer.”

Vil du tilføjes?

Jeg har brugt Kolbeck Vikar igennem flere år og jeg synes det er dejligt, at jeg kan få den samme vikar hver gang, samt hvis der er brug for det, selv have muligheden for at komme med en kandidat.

Fordele ved at være vikar

Mange stillinger går direkte til vikarbureauerne, og bliver derfor aldrig slået op i jobdatabaserne eller hos landets jobcentre. Vi vil derfor opfordre dig til at registrere dig i vores vikardatabase, og på den måde springe et led eller to over i jobkøen. Vikarerne er vores vigtigste aktiv, og vi sørger naturligvis for, at du får løn efter overenskomst, og at lønniveauet i virksomheden følges.

Som vikar vil du derfor aldrig være ringere stillet, end dine fastansatte kolleger på arbejdspladsen. En af de mange fordele ved en vikaransættelse er, at du som vikar har muligheden for at prøve kræfter med nye arbejdsopgaver og/eller nye arbejdsgivere, inden du evt. vælger en fastansættelse.

Vores opgave er at finde de bedste match mellem vikarer fra vores vikardatabase og kundernes ledige jobs. Vi oplever ofte, at en kunde efter en kortere eller længere vikarperiode vælger at fastansætte vikaren. For os er det et tegn på, at vores match var perfekt, og at alle parter er tilfredse med forløbet.

Har du spørgsmål, er vi altid klar til at besvare dem – både før, under og efter en eventuel ansættelse.

Din virksomhed er ambitiøs.
Vores vikarer er dygtige.
Skal vi hjælpe hinanden?

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du at blive informeret om nye ledige stillinger, så tilmeld dig nedenfor

Her holder vi til

Kolbeck Vikar