Landets bedste vikarer!

Kvalifikationer & krav

Vores vigtigste opgave er at matche vikarernes ønsker og kvalifikationer med aktuelle stillinger.

Målet for os vil altid være at gøre både vikaren og virksomheden tilfredse, og det bliver de kun, hvis matchet mellem deres kvalifikationer og jobbet er perfekt. Som i alle andre ansættelsesforhold, er det også vigtigt at kemien passer.
Når vi sender en vikar ud på en opgave, følger vi derfor løbende op på, om alt fungerer som det skal for både virksomhedens og vikarens skyld.

Derudover er vi ikke bange for at stille krav til vores vikarer på kundens vegne. Ligesom du, som vikar, heller ikke skal holde dig tilbage med at stille krav til os.

Det er vigtigt, at vi får forventningsafstemt med kunder og vikarer, da vi ønsker, at alle parter er tilfredse. Vores ambition er at være virksomhedernes foretrukne leverandør af vikarassistance, og det bliver vi kun, hvis vi leverer de bedste vikarer.

Som vikar hos os, vil du altid fungere som vores ansigt udadtil, og vi forventer naturligvis, at du derfor altid yder dit bedste. Det er vigtigt, at du er mødestabil, tager initiativ, viser gå-på-mod, og at du i det hele taget har en glæde i veludført arbejde.

Gå ikke glip af nye jobmuligheder.
Tilmeld dig vores job-alarm.

Skriv dig op idag og vær den første til at blive informeret om nye stillinger

Ønsker du at blive informeret om nye ledige stillinger, så tilmeld dig nedenfor

Her holder vi til

Kolbeck Vikar